Anneke in kleur

Ik ben Anneke Coolen-van Zutphen, zusje van 3 oudere zussen, dochter van mijn ouders, vrouw van een lieve man, moeder van 3 prachtige kinderen en vriendin van veel mooie mensen. De plek die ik in het leven inneem heeft mij gevormd tot de mens en professional die ik op dit moment ben. Om als professional aan het werk te kunnen zijn heb ik in 2006 de opleiding orthopedagogiek aan de universiteit van Nijmegen afgerond. Na jarenlange ervaring op diverse plekken, met name in het onderwijs, heb ik mij daarna 4 jaar lang verbonden aan de opleiding tot integratieve kinder- en jongerentherapeut aan de Academie Vesta. In deze vier jaar heb ik naast mijn diploma (2014) tot integratief counselor vooral veel geleerd over mezelf, over de psyche van de mens, het systemisch werken en diverse ideeën in handen gekregen om in de begeleiding toe te kunnen passen. Daarna heb ik mijn rugzak nog verder gevuld met vooral veel systemische kennis, de gave metaforen van ACT en het versterken van mijn intuïtieve vaardigheden. 

Vanuit mijn achtergrond als orthopedagoog en integratief counselor heb ik de mogelijkheid om een analytische, wetenschappelijke en therapeutisch stroom samen te laten komen. Dit maakt het voor mij mogelijk om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de cliënt en de specifieke hulpvraag.

Zingeving

Zingeving is voor mij essentieel. Voor mij is dat het van betekenis zijn voor anderen. Ik doe dat op een intuïtieve en creatieve manier, waarbij ik diverse werkvormen heb om op te kunnen bouwen en om het abstracte soms ook even concreet te maken. Om mijn eigen vuurtje van binnenuit te laten branden ben ik graag creatief bezig, creatief in denken, voelen en doen. Voor mij is het dan ook passend om binnen praktijk InKleur, vanuit de diversiteit aan vragen en mensen aan het werk te kunnen zijn. Zo zorg ik ervoor dat ik ‘aan’ blijf staan, en er kan zijn voor de mensen die op mijn pad komen. Graag luister ik naar je vraag, je zorgen of moeilijkheden om samen te kijken of ik een passend aanbod voor je kan bieden. Wees welkom.