Samenwerking met externen

Om binnen de gemeente meer zorg en samenwerking te kunnen bieden, werkt Anneke nauw samen met Resi Beelen

Daarnaast blijft Anneke nieuwsgierig naar nieuwe thema’s, andere werkwijzen en de uitwisseling met anderen. Zij verrijkt en deelt haar kennis graag door binnen diverse organisaties aan het werk te blijven. Anneke werkt samen met;

Grandcare Nijmegen 

SMO-Helmond

Vie-Zie, Venray

Sandra Swinkels, Ven-Zelderheide

Romy Wijers PMT 

Innerlijke Zorg, Boxmeer

Heb je een project of uitdaging binnen je organisatie waarbij ondersteuning vanuit orthopedagogiek of integratieve therapie passend lijkt? Neem vrijblijvend contact  op om kennis te maken.

Huur IDS

Ben jij als kleine zelfstandige of als organisatie incidenteel op zoek naar de IDS-2? Zou je deze willen afnemen, maar is de aanschaf van het materiaal niet passend binnen de setting? Neem dan gerust contact op. Binnen praktijk InKleur is er de mogelijkheid om het materiaal te huren en bijbehorende formulieren aan te schaffen. 

Odin Development Compass - drijfverenmeting

De ODC-meting biedt professionals en organisaties inzicht in werkgerelateerde vragen, loopbaancoaching en het vinden van ieders kracht en talent binnen een organisatie. Voor jongeren kan de ODC-meting richting geven in belangrijke keuzes zoals profiel, keuze voor een baan en inzicht in zichzelf. In combinatie met een meting voor ouders kan dit interactiepatronen inzichtelijk maken en zo ook een kompas bieden om te ontwikkelen.

Wanneer er binnen een organisatie vragen zijn rondom het functioneren van werknemers, hoe ieder (weer) in zijn kracht te zetten, of hoe een goed werkend team samen te stellen, kan de ODC – meting veel helderheid bieden.

Heb je als werknemer of werkgever interesse? Contact

 

Inzet zzp

Heb je een project of uitdaging binnen je organisatie waarbij ondersteuning vanuit orthopedagogiek of integratieve counseling passend lijkt? Neem contact op om nader kennis te maken.

Lezing of workshop

Heb je als organisatie of instantie interesse in een lezing of workshop rondom een bepaald thema dan zijn er diverse mogelijkheden bij praktijk InKleur. Hierbij kun je denken aan thema’s zoals rouw, hooggevoeligheid, intelligentie, emoties en systemisch werken.

Ben je nieuwsgierig of praktijk InKleur een passende mogelijkheid heeft voor je vraag op dit gebied? Bel of mail gerust.