Samenwerking met externen

Om binnen de gemeente meer zorg en samenwerking te kunnen bieden, werkt Anneke nauw samen met diverse therapeuten in de praktijk. Inmiddels bestaat het team van InKleur uit Anneke, Lotte, Fabienne en Jolanda. 

Daarnaast blijft Anneke nieuwsgierig naar nieuwe thema’s, andere werkwijzen en de uitwisseling met anderen. Zij verrijkt en deelt haar kennis graag door binnen diverse organisaties aan het werk te blijven. Anneke werkt samen met;

Resi Beelen

Grand Care Nijmegen 

Vie-Zie, Venray

Sandra Swinkels, Ven-Zelderheide

Romy Wijers PMT 

Innerlijke Zorg, Boxmeer

Heb je een project of uitdaging binnen je organisatie waarbij ondersteuning vanuit orthopedagogiek of integratieve therapie passend lijkt? Neem vrijblijvend contact  op om kennis te maken.

Huur IDS

Ben jij als kleine zelfstandige of als organisatie incidenteel op zoek naar de IDS-2? Zou je deze willen afnemen, maar is de aanschaf van het materiaal niet passend binnen de setting? Neem dan gerust contact op. Binnen praktijk InKleur is er de mogelijkheid om het materiaal te huren en bijbehorende formulieren aan te schaffen. 

Inzet zzp

Heb je een project of uitdaging binnen je organisatie waarbij ondersteuning vanuit orthopedagogiek of integratieve counseling passend lijkt? Neem contact op om nader kennis te maken.

Lezing of workshop

Heb je als organisatie of instantie interesse in een lezing of workshop rondom een bepaald thema dan zijn er diverse mogelijkheden bij praktijk InKleur. Hierbij kun je denken aan thema’s zoals rouw, hooggevoeligheid, intelligentie, emoties en systemisch werken.

Ben je nieuwsgierig of praktijk InKleur een passende mogelijkheid heeft voor je vraag op dit gebied? Bel of mail gerust.