Odin Development Compass - Meting (12-18)

De Odin Development Compass (ODC) is gebaseerd op de analytische psychologie van Carl Jung. Het is een meting met tekst en beeld, die je ongeveer in 10-15 minuten op de computer invult. Met de resultaten ervan kunnen we samen in gesprek gaan over hoe jouw eigen kompas eruit ziet. Wat past diep van binnen bij je (je onbewuste), waar ben je goed in en waar krijg je energie van. Dit kompas kan je richting geven om dichtbij je natuurlijk talent te blijven. Het geeft zicht op je kracht en je aangepast gedrag. Juist dat aangepast gedrag zorgt vaak voor een bepaald ‘energielek’ en vragen over welke studie- of werkrichting je past.

Een ODC-meting iets voor jou?

Heb je vragen over welke richting het beste bij je zou passen, zowel op school als naar werk, of wil je meer zicht op waarom je soms bepaald gedrag laat zien en waar sommige klachten misschien vandaan komen? Dan past een ODC-meting op dit moment wellicht bij jou en zou je vanuit je onbewuste je eigen antwoorden kunnen vinden.

Meer informatie?

Meer informatie over de meting is te vinden op www.odincompany.com. Als een van je ouders ook de meting heeft gedaan kunnen we eventueel samen in gesprek over jullie profielen, om meer zicht te krijgen op de manier waarop jullie met elkaar omgaan en hoe jullie bepaalde patronen kunnen doorbreken.