20 jul 2021

Zomervakantie

Wat een jaar was dat! Wat heb ik, ondanks Corona, de deur weer vaak open mogen zetten voor vele lieve en mooie mensen. Samen keken we in de spiegel, spannend en leerzaam tegelijk! Elke keer opnieuw is dat zo'n mooi proces. 

Zo keek ik ook in de spiegel van Malou Slungers. Met een paar lieve modellen hadden we natuurlijk een gezellige ochtend en heeft Malou hard moeten werken om alle tools en methodieken in beeld te brengen. Wat hebben we veel lol gehad en ook ben ik hartstikke blij met de mooie plaatjes die Malou van de praktijk heeft weten vast te leggen. 

Dit jaar waren er veel nieuwe ontwikkelingen in de praktijk, zoals ACT4Kids, het werken met de biotensor, NEI sessies, nieuwe samenwerkingen en verlengde contracten met de gemeentes in Noord-Middenlimburg. Ik ga mij nu in de zomer eens bezinnen over de vorm van de praktijk, met de komst van een veranderende doelgroep heeft InKleur misschien wel een nieuw jasje nodig. Een nieuw logo, een aangepaste website, een nieuwe tekst... ik ga dat rustig onderzoeken en ondertussen blijf ik gewoon dezelfde. Oftewel, gewoon mezelf. 

Heb jij als kind of volwassene ook vragen hierover, hoe je dichter bij jezelf kan zijn of hoe je als gezin de balans weer terug kan vinden? Weet dat je welkom bent en dat de deur open staat. Ook in de vakantie kun je je bericht of vraag bij me achterlaten, na de vakantie pak ik de draad weer op en kom ik op je vraag terug. 

Geniet van de zomer!

g i f q d

Deel dit bericht via: