22 feb 2021

ACT4KIDS

Hier heb ik zoveel zin in! De start van ACT4KIDS eind februari. Een hele mooie methodiek om kinderen en jongeren te ondersteunen om hun hart te volgen.

Na de basisopleiding die meer gericht was op volwassenen, komt er nu een toffe groep therapeuten en onderwijsmensen samen in mijn praktijk voor de basisopleiding gericht op kinderen. Het hele dierenrijk gaat voorbij komen, zoals ook onze eigen hoofden en strenge stemmen. Onder leiding van Monique Samsen kan dat niet anders dan heel erg inspirerend en leerzaam zijn. 

Nu natuurlijk nog hopen dat de Coronamaatregelen ons de ruimte gaan geven om deze training live te kunnen volgen, want anders heb ik voor niks gezegd dat ik de lunch zou regelen ;) . Zonder gekheid, er is nog plek voor 1 deelnemer... dus als jij ook zin hebt in nieuwe input voor je praktijk, voor jezelf, voor jou als professional of gewoon zin om 6 dagen naar de humor en kennis van Monique Samsen te luisteren.. laat het me even weten en dan is het lege plekje misschien voor jou! 

Wij hebben er in ieder geval zin in!

g i f q d

Deel dit bericht via: