20 nov 2020

Workshop rouw en verlies

Rouw en verlies

Ben jij geïnteresseerd in hoe een rouwproces verloopt? Heb je vragen over het rouwproces van een/jouw kind? Sluit dan aan bij onze workshop op 20 november 2020 bij 'Bij Koos' te Ottersum. 

Het verliezen van iets of iemand maakt iedereen mee, zowel jong als oud. Zeker in deze tijd van Corona wordt het natuurlijke rouwproces nogal eens verstoord. Wat een natuurlijk rouwproces is, daar zal deze ochtend bij stil worden gestaan. Niet alleen is deze ochtend informatief, ook kan deze als steunend worden ervaren door (h)erkenning van de verliezen die jij ervaart. In deze workshop nemen Sandra Swinkels (Praktijk voor Psychologie) en ik (Anneke Coolen; Praktijk InKleur) je mee door de diverse fasen van een rouwproces. Vervolgens wordt er in 2 groepen verder gewerkt om meer aandacht te geven aan de kenmerken, signalen en behoeften van volwassenen en kinderen in dit proces. 

Op vrijdag 20 november van 10.00 tot 12.00 verzorgen Sandra en ik deze workshop over het rouwproces bij kinderen en volwassenen. Vanaf 9.45 is er een inloop met koffie/thee en om 10.00 zal er op lichte wijze ruimte zijn voor dit diepe thema in ieders leven. Voor deelname wordt een bijdrage van €15 gevraagd. 

Heb je vragen of twijfel je of deze ochtend iets voor jou is? Neem dan vrijblijvend contact op met Sandra (06-14836645 / info@sandraswinkels.nl) of Anneke (06-16422145 / info@praktijkinkleur.nl).

Zin om te komen? Vanwege Corona is het aantal plaatsen voor deze workshop beperkt, dus reserveer tijdig je plekje. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 november door een mail te sturen naar Anneke (info@praktijkinkleur.nl). Geef bij aanmelding je voorkeur aan voor;

  • Het rouwproces bij volwassenen
  • Het rouwproces bij kinderen

Hopelijk tot dan! 

g i f q d

Deel dit bericht via: