28 jun 2019

Welkom! Nieuws! Zomer!

Wat een ontzettend mooi jaar is het geweest, komende week mag ik mijn opleiding 'familieopstellingen' af gaan ronden. Een jaar lang intuïtief coachen, samenzijn en op reis in/met mezelf. Inspirerend, liefdevol en warm was het zeker. Het heeft geresulteerd in een nieuw welkom aan mezelf, welkom aan andere mogelijkheden binnen de praktijk en plannen voor de toekomst. Mocht je een vraag hebben voor een individuele opstelling, of interesse hebben in het deelnemen aan een grotere opstelling, laat het me weten via een berichtje. Ik kijk er naar uit. 

Een van de nieuwe mogelijkheden binnen de praktijk na de zomer is een uitgebreid intelligentieonderzoek. De IDS-2 is een nieuwe test binnen Nederland, welke het volledige actuele model over intelligentie (CHC-model) in 1 onderzoek kan onderbouwen. Een mooie manier om verder te kijken dan intelligentie alleen, want dat is nooit mijn stijl van diagnostiek geweest. Met de IDS-2 kun je een beeld krijgen van intelligentie, executieve functies, schoolse vaardigheden, motoriek, sociaal emotioneel functioneren in een groter geheel. Super leuk vind ik dat. Daarmee past deze test heel goed bij mij, bij mijn praktijk en mijn visie. 

En dan wil ik het jaar gaan afsluiten met een prachtig werk van een van mijn lieve cliënten. Een mooi eiland heeft ze gemaakt, een droomplek waar ze blij van wordt. En zij niet alleen! We hebben hard gewerkt, gekletst, geknoeid en gelachen. Wat voel ik me dankbaar dat ik zo'n creatieve bijdrage mag leveren aan het proces van steeds meer mensen. Heb jij ook een vraag voor jezelf, je zoon of dochter? Wees welkom om samen te kijken wat ik voor je/jullie kan betekenen. 

Nu tijd voor de zomer, op pad met mijn gezin naar ons droomeiland. Hopelijk is het ook mooi weer in Schotland. Ik zie jullie graag daarna weer, een fijne en warme tijd gewenst met elkaar!

 

g i f q d

Deel dit bericht via: