9 jun 2018

Officiele beëdiging VBAG

Vorige week heb ik officieel de eed afgelegd en beloofde ik integer en professioneel om te zullen gaan met de mensen die ik in mijn praktijk ontmoet. 

Een plechtige dag als 'nieuw' lid van de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen (VBAG). Te midden van bestuursleden en ongeveer 50 andere nieuwe leden, vertelde ik dat ik in mijn praktijk voor orthopedagogiek en integratieve kindertherapie graag van betekenis ben voor de kinderen bij wie het niet allemaal vanzelf gaat. Het doet me goed om beide disciplines samen te brengen tot een waardevolle bijdrage in de ontwikkeling van kinderen. Of het nu gaat om begeleiding aan kinderen, hun ouders of hun professionele opvoeders...ik sluit graag daar aan waar ik van betekenis kan zijn om een proces een stapje verder te brengen. De meeste nieuwe leden begaven zich op het terrein van accupunctuur en orthomoleculaire zorg, ik was als enige kindertherapeut aanwezig. Dat mocht de pret zeker niet drukken, samen met mijn lieve man proostte ik op deze volgende stap in mijn proces.

 


De meeste nieuwe leden begaven zich op het terrein van accupunctuur en orthomoleculaire zorg, ik was als enige kindertherapeut aanwezig. Dat mocht de pret zeker niet drukken, samen met mijn lieve man proostte ik op deze volgende stap in mijn proces.

Vergoeding

Doordat ik ben aangesloten bij de VBAG wordt begeleiding in mijn praktijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op. 

g i f q d

Deel dit bericht via: