8 jul 2020

InKleur in de brievenbus

Het is bijna tijd om ons weer even terug te trekken...dit keer niet in een Corona cocon, maar in een zomerzon. Nog nét daarvoor zijn de artikelen waar ik aan bij mocht dragen in de brievenbus verschenen. Super leuk, omdat ik van schrijven hou en ook omdat het een waardering is gebleken voor het werkboek wat ik in Coronatijd uitgaf. Zowel in de streekkrant (digitale versie) alsook in de Pedagoog, het vakblad van de NVO (beroepsvereniging voor orthopedagogen), was ik deze maand te vinden. Voor de Pedagoog werd ik al enige tijd geleden uitgenodigd, maar nu is het artikel vers gedrukt in een tijdschrift in mijn praktijk te vinden.

Daarnaast was het de afgelopen tijd heerlijk om iedereen weer live te kunnen zien, al dan niet met een scherm ertussen, om weer samen te werken aan het vinden van ieders eigen koers. Zowel met jonge kinderen, pubers, alsook met hun ouders zijn er weer zulke mooie gesprekken gevoerd dat ik nu alweer zin heb in de start na de zomervakantie. Toch is het goed om even af te schakelen, te bezinnen en tijd te nemen voor mijzelf en mijn gezin. De mail en het contactformulier blijven beschikbaar tijdens de zomervakantie.

Heb je tijdens deze vakantie een vraag of wil je je aanmelden? Dat kan gewoon, al zul je misschien wat langer op een reactie moeten wachten ;) 

Ik wens jullie allemaal een mooie tijd, een fijne zomer en zie jullie daarna! 

Liefs Anneke

 

g i f q d

Deel dit bericht via: