24 mrt 2020

CORONA WERKBOEK

Jaaaa het is af! Wat begon als een bosbingo en klein idee... is ineens een werkboek geworden! Met super leuke corona's van mijn neefje Mark en met allemaal oefeningen voor kinderen en hun ouders/begeleiders in deze tijd. Dingen die ik normaal in de praktijk zou doen, nu uitgewerkt tot praktische opdrachten en oefeningen. Want natuurlijk is dit voor veel gezinnen ook een pittige tijd wanneer je om moet gaan met ieders gedrag en even geen kant op mag. 

Ik ben er zelf niet alleen trots op, maar ook heel blij mee. Het was echt zooo leuk om te maken. Voor mij een goede manier om de zorgen die er zijn te kunnen afwisselen met iets leuks, creatiefs en waardevols. Het werkboek ga ik kosteloos verspreiden, omdat ik hoop dat het bij zoveel mogelijk mensen een plekje kan krijgen. Een vrijwillige bijdrage hiervoor kun je doneren op http://www.geef.nl/nl/actie/praktijk-inkleur-werkboek-corona/donateurs

Ik kijk uit naar jullie reacties en hoop dat jullie het willen delen met ieder voor wie het zinvol zou kunnen zijn. Zo zijn we er voor elkaar, super tof!

g i f q d

Deel dit bericht via: